2012. július 20., péntek

YOU?!!.(Infinite~ Woohyun)part2


Másnap reggel 8-ra ment érted a barátnőd és egyenesen a fiúk lakására mentetek.A fiúk még az igazak álmát aludták,míg te be ültél az egyik külön erre fent tartott szoba közepére és el kezdted válogatni a leveleket és az ajándékokat.7 közepes méretű doboz volt előtted nevekre osztva és abba vagy az mögé raktad a dolgokat.2 óra alatt végeztél is ezen idő alatt már a fiúk is felkeltek,hallottad a nevetéseket a nappali felől.Fel keltél a földről ki nyújtóztál és ki mentél.Mivel a fiúk nem tudtak rólad így 7 nagyra nyílt szempárral találtad szembe magad.
-Sziasztok ______ vagyok!hajoltál meg
-Te vagy az aki segít SeoEun Noonának az ajándékokat szét válogatni ügye?kérdezte a maknae
-Igen,de már végeztem is!indultál meg az ajtó felé 
-Köszönjük szépen!köszönték meg szinte egyszerre a fiúk
-De nem is zavarok tovább,további szép napot!hajoltál meg és ki mentél az ajtón
-Hé várj egy kicsit!hallottál egy ismerős fiú hangot
-Igen?fordultál meg és WooHyun-al találtad szembe magad
-3-kor itt a sarki kávézóba!Ne késs!azzal be is ment.reagálni nem tudtál mert nem hagyott rá időt.-O.k.é.mondtad hangosan nemértetted,hogy mit akarhatott,de hisz ha úgy vesszük az egyik főnököd így bólintottál.Haza taxiztál és készültél a találkozódra.

Már fél 3 fogtál egy taxit és el taxiztál a megbeszélt helyre,be mentél és le ültél az egyik asztalhoz.Nem kellet sokat várnod a társaságod is meg érkezett.
-Szia örülök,hogy el jöttél!mosolygott rád kedvesen Woohyun és le ült veled szembe
-És miért hívtál ide?tértél egyből a lényegre
-Mert szeretnélek jobban meg ismerni!nézett a szemedbe amitől egyből zavarba jöttél
-Áh értem!bólogattál 
-Remélem,nem gond!
-Ugyan de,hogy gond!mosolyogtál ki kértetek egy egy üdítőt és beszélgettetek,ő mesélt az gyakornoki éveiről,az idolságról a jó és rossz oldaláról.Te is el mesélted neki,hogy miért jöttél Szöulba és azt is,hogy hogy kerültél hozzájuk.Nagyon kellemes kis délutánt töltöttél vele,sokat nevettetek.Már kezdett sötétedni ezért úgy döntöttél,hogy haza mész,fűzettetek és indultatok is.
-Messze laksz?kérdezte a kávézó előtt állva
-Gyalog fél óra,taxival 10 perc.válaszoltad
-Akkor sétáljunk!mosolygott majd' el indultatok 
-Nem gondoltál még arra,hogy beljebb költözz?
-Még nem volt ilyesmin gondolkodni,hisz csak úgy volt,hogy egy hétre jövök,de úgy döntöttem,hogy itt folytatom az életem.magyaráztad és közben végig magadon érezted WooHyun tekintetét
-Akkor SeoEun biztos segíteni fog lakást keresni!mosolygott
-Majd meg kérem!mosolyogtál
-______ tudod,olyan jó,hogy találkoztunk!mondta de nem nézett rád
-Miért?
-Olyan különleges lány vagy,tetszik,hogy határozott vagy és az álmaidnak élsz ezek mellet még gyönyörű is vagy és kedves!most már rád nézett.Ezeket hallva nem tudtál mit reagálni teljesen zavarba jöttél szavaitól.
-És milyen jól áll ha zavarba vagy!kuncogott 
-Yá!ütöttél bele a karjába,de amikor el akartad,húzni a kezed meg fogta és magához húzott és egyből a szádra nyomott egy puszit majd' el engedett,hogy lássa reakciódat.Meg szólani nem tudtál a meg lepettségtől csak az előtted álló ember mélybarna szemébe bámultál.
-Khmm..menyünk!indultál el Woohyun ment utánad és meg össze kulcsolta újaitokat és így mentetek egészen a hotelig,amiben meg szálltál.
-Köszönöm ezt a csodálatos délutánt!fordultál felé és egy puszit nyomtál az arcára
-Én is köszönöm,remélem még ismételünk!ölelt meg
-Ebben biztos lehetsz!motyogtad a nyakába el távolodott tőled és egy lágy csókolt lehet az ajkaidra.Boldogan mentél a hotel szobádba egy ilyen csodálatos nap után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése