2012. szeptember 1., szombat

Sweet boy.(SHINee~JongHyun)



Fél éve volt,hogy egy esti bulizás után rossz  döntést hoztál.Le feküdtél egy igen híres emberrel miközben tudtad,hogy csak egy éjszakás kalandja leszel.Nehezen tetted túl magad a dolgon,de ma már azt mondathatod,hogy sikerült ki verni a fejedből azt az esetet.

Ma bulizni indultatok egy kisebb tömeggel vetettétek magatokat az estébe.Egy igen jó nevű helyre mentetek.A hely bejáratánál sokan tolongtak,de mivel nektek elővételben volt jegyetek így csak át adtátok és már bent is voltatok.
Bent az első üres asztalhoz le ültetek rendeltetek italokat és beszélgetés közben el fogyasztottátok az alkoholt.Lassan kezdett benned dolgozni a kedved egyre jobb lett.Így egyedül vetetted magad a tömegbe.Hagytad,hogy a zene irányítson,,táncoltál amíg a lábad és a fejed el nem kezdtek sajogni.
Szóltál a barátnőidnek,hogy el mész a mosdóba,így is tettél meg igazítottad a sminked és meg mostad a kezed.De nem a buli terembe mentél vissza hanem a teraszra mentél és le ültél az egyik padra.
Nézted a csillagokat és pihentetted felhevült tested.
-Nem zavarok?kérdezte egy kellemes férfi hang.Ahogy oda kaptad a fejed meg szédültél
-N-nem!nyögted ki
-Minden rendben van?
-Nincs!fel pattantál és a wc-be rohantál.Kiadtad magadból amit csak tudtál,mikor már jobban érezted magad meg mostad a kezed és be vizezted a tarkódat.Ki öblítetted a szád és be vettél egy rágót,meg igazítottad magadon a ruhádat és ki mentél.
-Jobban vagy?jött közelebb egy fiú
-Igen köszönöm!mosolyogtál rá
-Amúgy Jonghyun vagyok!mutatkozott be
-________!követted te is.-Te a...
-Igen!bólintott
-Örülök a találkozásnak,de most mennem kell!meg hajoltál majd a barátaid felé vetted az irányt,de meg szédültél,de nem a földre estél
-Oh..látom nem nagyon vagy még stabil!nevetett
-Köszönöm!szálltál ki a kezei közül összeszedted magad 
-Vigyázz magadra!mosolygott majd el veszett a tömegbe te pedig oda mentél a barátnőidnek szólni,hogy haza mész.Ki mentél a a klubból és taxit kerestél a szemeddel,igaz nem laktál messze de ilyen állapotba nem akartál gyalogolni.
-Ah~túrtál a hajadba 
-Segíthetek valamiben?szólt hozzád egy ismerős hang
-Nem!fordultál Jonghyun felé
-Haza kísérlek!karolt beléd
-Ugyan erre semmi szükség!távolodtál el tőle
-Félsz tőlem?kérdezte meg lepetten
-Ami azt illeti igen nincs jó tapasztalatom az idolokal kapcsolatosan.ismerted be
-Nem tudom,hogy melyik töketlen,keltett benned ekkora kétséget,de el hiheted nekem,hogy nem szeretnélek meg bántani.egyre közelebb ment hozzád és meg simogatta az arcod.Olyan érzést váltott ki belőled,hogy nyugodtan bízhatsz benne.
-Nem szeretnék a terhedre lenni!
-Ne beszélj butaságot gyere menjünk!ez úttal már össze kulcsolta az ujjait az tiéddel
-Rendben!egyeztél bele lassan sétáltatok,közben el beszélgetettek.Meséltél magadról és ő is magáról.Amikor a házadhoz értetek számot cseréltetek.
-Köszönöm a mai estét!ölelt meg
-Én köszönöm,hogy vigyáztál rám!ölelted vissza
-Holnap hívlak!távolodott el tőled
-rendben!bólintottál Jonghyung egy puszit nyomott a homlokodra és meg várta míg be érsz a lépcsőházba majd elment...
Elgondolkodtál,lehet,hogy csak rossz lóra tettél fél évvel ezelőtt,Jonghyun teljesen az ellentéte volt annak az embernek,Jonghyun kedves volt és türelmes.Remélted,hogy holnap meg csörren a telefonod és ő fog bele szólni....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése